Hypnose voor stress, Burn-out & Depressie

Hypnose is een zeer goede manier om stressproblemen aan te pakken, burn-out verschijnselen aan te pakken en depressie te verminderen. Ontdek het met hypnose.

Stress, burn-out of Depressie aanpakken via hypnose? Ja, dat kan!
Ik heb als stresscoach zeer veel ervaring op dit gebied en kan daardoor zeer goed inspelen op de problematiek die hierdoor ontstaat. Via hypnose kan ik echter veel dieper raken dan ik als stresscoach ooit heb gedaan. Je komt tot de kern van het probleem, want stress ontstaat niet zomaar! Een burn-out ontstaat ook niet zomaar, netzomin als een depressie.


Stress aanpakken met hypnose | De voordelen

 Voor alles is er altijd een trigger geweest, een basis die jouw gedrag en jouw probleem nu heeft gevormd. Via hypnose kunnen we de manier waarom jij ooit op de eerste trigger reageerde veranderen. Dit zal je nieuwe basis worden om verder op te werken en we helpen via hypnose ook een nieuwe manier vinden om te reageren op nieuwe triggers.

Via hypnose geraken we binnen in de patronen van jouw onderbewuste. De drang of de wens hebben om een probleem aan te pakken is 1 ding, maar het uitvoeren lukt vaak niet omdat ons onderbewuste een oud patroon heeft aangenomen als DE manier voor jou. Zo zal jouw onderbewustzijn je continue terug op de verkeerde weg zetten en de stressreacties, depressieve gedachten en lichamelijke gevolgen hiervan in stand houden.

  • Snel effect
  • Je raakt tot de kern van het probleem
  • Je lost de oorzaak op
  • Je haalt de trigger weg
  • Je kan via hypnose de slechte gewoonte aanpassen naar een gezonde gewoonte

Stress & Burn-out | Hypnose  Traject

Voor stress & burn-out rekenen we altijd op een eerste intake via de telefoon, zo kan ik al min of meer inschatten welke kant we uit moeten gaan bij de eerste afspraak.
De eerste afspraak zal langer dan een uur duren om eerst nog een inleidend gesprek te hebben, de hypnosesessie zelf en een nagesprek. dit word altijd aangevuld met enkele leeftips voor de volgende periode. Een tweede afspraak is altijd nodig. Je krijgt van mij ook hypnosesessies mee om thuis te beluisteren zodat we jouw probleem helemaal onder controle krijgen.

Verslaving Hypnose | Prijs

125 Euro per sessie

Zoekt U gecertificeerde hypnose therapeut in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Om te stoppen met roken via Hypnose kunt u terecht bij Hypnose op Maat in Sint-Niklaas