Pijnverlichting met Hypnose

Heb je last van chronische pijn? Oude angst voor pijn? Heb je een letsel dat pijn geeft? Hypnose kan helpen. Ontdek hoe het werkt.

Hypnose bij Pijn

Heb je een letsel opgelopen en heb je daardoor constante pijn? Heb je angst voor pijn?
Pijn is iets dat veroorzaakt word na een letsel, het letsel of de wond stuurt een signaal naar onze hersenen die op zijn beurt aangeeft dat "het pijn doet".
Soms is dit letsel al genezen, maar blijft de pijn aanhouden. In dit geval is het mogelijk dat jouw hersenen nog steeds denken dat er een letsel of een wond aanwezig is en houdt het pijnsignaal aan. Hypnose kan helpen om dit signaal in de hersenen te verminderen en enkel pijn te voelen indien dit noodzakelijk is.

Angst voor pijn

Denk eens aan de tandarts.... Veel volwassenen en kinderen hebben een grote angst voor een tandartsbehandeling, het krijgen van een spuit en al wat hiermee te maken heeft.
Hypnose kan deze angst verminderen, maar ook de beleving van de pijn veranderen.

Letsel pijn

Daarnaast is het ook mogelijk dat je in het verleden een hernia hebt gehad bijvoorbeeld en dat je door de angst van terugkerende pijn verkrampt gaat bewegen, wat op zijn beurt weer slecht is en je juist meer pijn zou kunnen krijgen.

Ook hoofdpijn, migraine kunnen aangepakt worden via hypnose.

Bij pijnverlichting werken we met persoonlijke sessies, maar ook met zelfhypnose technieken.

Prijs 125 euro per sessie

Zoekt U gecertificeerde hypnose therapeut in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Om te stoppen met roken via Hypnose kunt u terecht bij Hypnose op Maat in Sint-Niklaas