Rouwverwerking & Loslaten

Heb je een dierbare verloren en wil je hier mee om leren gaan, heb je oude onverwerkte emoties die je leven belemmeren? Hypnose biedt steun.

Rouwverwerking met hypnose

Na het verlies van mijn moeder sloeg mijn lichaam op tilt! Ik begreep het wel, maar de emoties waren zo overweldigend dat ik er niet over kon praten. Ik was boos, teleurgesteld, gebroken, het voelde alsof mijn eigen leven instortte. Ik had absoluut geen behoefte om te praten of therapie te doen. 


Via hypnose kan je de intensiteit van het verdriet helpen afnemen. Ook het accepteren, kaderen en plaatsen van het verlies kan via hypnose. Hypnose biedt daarnaast ook de mogelijkheid om die dingen die nog onbesproken waren, die laatste dingen die je nog wou zeggen, te zeggen door middel van visualisatietechnieken.

Je vindt snel de rust terug en voelt je sneller in vrede met het verlies.


Loslaten met hypnose

Oude issues die je je leven lang kan meedragen, al die extra bagage die op je schouders ligt. Je denkt soms dat je het allemaal opgelost hebt, maar bij het minste komen toch weer die oude gedane zaken naar boven drijven, voel je weer de pijn en het verdriet.
Je wilt er vanaf, je vrij voelen van het verleden, vrij van oude ballast, maar je weet niet hoe?
Of heb je geen behoefte aan jarenlange therapiesessies bij een psycholoog of.....?

Ik als hypnosetherapeut heb hier zelf ervaring mee gehad. Ik dacht het verleden verwerkt te hebben, maar toch bleven oude zaken in het heden aanwezig, qua gedrag, gedachten, acties bleef ik voelen dat het verleden zijn sporen had nagelaten. Ik heb zelf hypnose ondergaan om oude zaken "los te laten" via hypnose. Vanaf dag 1 voelde ik een verschil. Verschil in hoe ik dacht, hoe ik reageerde, hoe ik leefde en functioneerde.

Ik leg mijn hart en ziel in deze mogelijkheid om met hypnose gedane zaken los te laten.

Prijs 125 Euro per sessie

Zoekt U gecertificeerde hypnose therapeut in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Om te stoppen met roken via Hypnose kunt u terecht bij Hypnose op Maat in Sint-Niklaas