Ziekte & Gezondheid

Omgaan met ziekte, versterken van immuunsysteem, en zoveel meer kan via hypnose. Ontdek hoe het werkt.

Heb jij te kampen met een ziekte, ongewenste gezondheidsklachten, een diagnose waar je mee om wilt gaan? Hypnose biedt een mooie manier om hier mee om te gaan.


Herstellend vermogen via hypnose activeren

Via hypnose kunnen we tot op celniveau veranderingen aanbrengen. Hierdoor zijn we in staat om bepaalde processen te activeren welke op hun beurt voor kunnen zorgen dat het zelfgenezendvermogen van jouw lichaam herstelt. 
Het is heel belangrijk om een goede connectie te hebben met je lichaam, iemand die veel stress heeft, of bijvoorbeeld negatieve gedachten door een ziekte, zal veel meer geneigd zijn om "in zijn hoofd" te zitten. We werken dus in eerste instantie op "het beter in je vel zitten".
Eenmaal we terug een goede connectie met het lichaam hebben, gaan we verder en dieper werken aan het herstelproces.

Heb je een diagnose waar je moeilijk mee om kan gaan? Met hypnose help ik je graag om het een plaats te geven, jij HEBT misschien een diagnose, maar jij BENT dit niet!

Via de hypnose sessies ga je leren om zelf een bodyscan te doen, een genezende lichttherapie aanleren en via visualisaties lichamelijke kwalen en ongemakken te verlichtten.

125 Euro per sessie

Zoekt U gecertificeerde hypnose therapeut in de regio Sint-Niklaas, Antwerpen, Gent, Lokeren? Om te stoppen met roken via Hypnose kunt u terecht bij Hypnose op Maat in Sint-Niklaas